torsdag den 18. februar 2010

Besøg hos Eubanks

Wionna - husets kæledyr

I går var vi i Mae Jo og besøge fam. Eubank. Vi blev mødt af Dave, som straks inviterede til en ridetur på deres ponyer. Peter og Stine var friske, og tog nogle ture rundt.
Bagefter var vi sammen med familien i deres skønne hus, hvor dagligstuen var på terassen,og det var en perfekt eftermiddag og aften
Det var så smukt at sidde der og se ud over plantage og bjerge. Fam. bor ved siden af en stor mangoplantage.
Som det ses, har familien fået et kæledyr,en abe ved navn Wionna, 3 mdr. gammel, den var bare så sød og vandrede rundt overalt, kravlede op ad os, og undersøgte alt.

Vi fik afleveret en masse tøj, både strikket og syet, og en karensk kvinde der ventede barn, som boede på stedet, fik tøj til sin baby.
Vi kunne også overrække en kontant gave til arbejdet.
Skal hilse fra fam. Eubank, de er dybt taknemmelige for den støtte der også kommer fra Danmark, både til Good Life Club og FBR.

Vi er taknemmelige for at vi kan låne Viggos bil, det er noget nemmere at komme rundt på den måde.
I dag har Peter haft morgenandagt på VOP - det er nogle dejlige mennesker der arbejder her - skal hilse fra dem også.

1 kommentar:

  1. Kære Neel. Det er bare så spændende at følge med i jeres liv derude, man ville jo ønske man var der selv. Mo er ved at være på toppen igen efter tredie pencillinbehandlng, det har været lidt hård, og jeg har savnet min sundhedsplejerske :-)men nu håber vi på det bedste. Glæder mig til at se dig igen. Hils de andre. Kram Pia

    SvarSlet